Butiker i Hageby

Hageby är en liten del av Norrköping och den del som flest kanske stannar till i när de besöker eller kör igenom Norrköping. En av orsakerna till detta är att det finns gott om olika butiker i Hageby. Vad som tidigare var ett litet centrum har nu blivit till Mirum Galleria. En av de stora förlederna med att samla alla butiker i centrum under ett och samma tak är att man kan förbättra öppettiderna och samtidigt öka säkerheten utan extra kostnader. Passerar man genom Norrköping och behöver ett stopp är Hageby centrum och dess galleria en perfekt plats att stanna till på.

Hageby centrum har med Mirum Galleria blivit en känd plats i Sverige eftersom gallerian har Östergötlands största shoppingutbud. Något som ytterligare gör gallerian speciell är den rika blandningen mellan stora kedjor och mindre mer personliga butiker. I gallerian hittar du allt du kan tänka dig när det gäller kläder, skor och tillbehör, oavsett i vilken ålder du befinner dig. Du finner i gallerian ett stort utbud av hem- och hobbyprodukter med allt från tillbehör för husdjuren till inredningsprodukter. Du hittar även ett brett utbud av sportbutiker och elektronikbutiker. Hageby centrum är en trevlig och social plats att besöka för hela familjen.

Butiker och andra verksamheter

Det är inte bara butiker som utgör Hageby centrum och gallerian, utan här finner du även andra verksamheter som verkar sida med sida med butikerna. Om det är dags för dig att börja ta körkort ligger här Din Trafikskola i Norrköping. Skulle du behöva en lugn plats att arbeta på eller om du bara vill låna hem massor med böcker, så finner du Hageby Bibliotek här i gallerian. Sedan finns där även gott om ställen att äta eller fika på, allt för att göra dina vistelse ännu mysigare. Är du behov av en ny frisyr hittar du även många frisörer att välja på.

Butiker för hela familjen gör shopping roligt